FLEVOLAND - Altijd al eens onder een groot viaduct door willen lopen? De bouw écht van dichtbij bekijken, of vragen willen stellen over asfalteren, liggers hijsen of beton storten? Kom dan op zaterdag 27 augustus naar de bouwplaatsen van de Hogering of het kruispunt Ganzenweg-Knardijk.


Tijdens de open dag zijn geïnteresseerden en families van harte welkom op twee bouwlocaties van provincie Flevoland. Er is zaterdag 27 augustus van 10.00 uur tot 14.00 uur van alles te zien en te beleven, voor jong en oud! Beide bouwterreinen zijn geopend van 10.00 tot 14.00 uur. De toegang is gratis.

Activiteiten

Er zijn verschillende activiteiten tijdens de twee open dagen. Werp een blik achter de schermen, teken met stoepkrijt op het nieuwe asfalt en stel al je vragen over het werk aan de medewerkers van de aannemer en de provincie. Breng je fiets of rolschaatsen mee en rij een rondje door de nieuwe tunnelbak. Of ga als een heuse bouwvakker op de foto met een hijskraan of graafmachine. Bezoek de foto-expositie van het werk onder het genot van een drankje of een ijsje.

Bouwterrein Hogering

Er zijn twee ingangen naar het bouwterrein. De eerste ingang is bij de Hollandsedreef (industrieterrein Hollandsekant), de tweede ingang is bij de Herman Gorterweg (Literatuurwijk). Volg de borden naar de ingang. Er is geen plek om je auto te parkeren dus kom lopend of op de fiets.

Bouwterrein kruispunt Ganzenweg – Knardijk
De fiets of de auto kun je parkeren bij Harderhaven 32 (restaurant Huus van Guus). Vanaf daar gaat er een pendelbusje van en naar het bouwterrein.

Voor meer informatie bezoek:

www.Flevoland.nl/opendagen