ALMERE - Op maandag 14 februari vieren we de liefde. Ook de winkeliers in Almere Centrum grijpen Valentijnsdag aan om bezoekers en volgers te laten zien hoe zeer ze worden gewaardeerd. Er worden bonbons uitgedeeld en via social media zijn verschillende prijzen te winnen. Online kunnen bezoekers inspiratie opdoen voor mooie cadeaus of romantische dates.

Chocolade
De Azteken wisten het al: dé liefdesverrassing bij uitstek is chocola. Op 12 en 13 februari worden bezoekers verrast met heerlijke bonbons van Villa Chocola. Deze worden verspreid door het centrum uitgedeeld. Klantenkaarthouders en mensen die zich nieuw inschrijven voor de Klantenkaart, maken bovendien kans op een doos chocolade van Villa Chocola ter waarde van 50 euro.

Online Valentine
Er zijn genoeg leuke restaurants in Almere Centrum om een date mee naar toe te nemen. Via social media zijn er romantische diners te winnen bij drie van hen; Madame Jeanette, Rosita's en Nul36. Wie kans wil maken doet er slim aan Facebook en Instagram van Almere Centrum, beide @almerecentrum, in de gaten te houden.

Inspiratie
Op de website van Almere Centrum worden mensen die om inspiratie verlegen zitten op hun wenken bediend. Hier komen tips voor Valentijnscadeaus die bij de verschillende winkels in Almere Centrum te krijgen zijn en suggesties voor de leukste restaurants voor een romantisch Valentijnsdiner.

Meer informatie over Valentijn in Almere Centrum, tips en suggesties en de winacties staat op almerecentrum.nl/valentijnsdag