ALMERE - Dinsdag 14 februari is het Valentijnsdag. Traditioneel is dit de dag dat we de mensen van wie we houden extra in het zonnetje zetten. Ook in Almere Centrum wordt de liefde gevierd. De winkeliers grijpen deze dag aan om hun klanten en bezoekers te laten weten hoe zeer ze worden gewaardeerd door bijzondere en romantische prijzen te verloten. De zaterdag voor Valentijnsdag loopt een Valentijnsteam rond met een enorm hart waarmee iedereen op de foto kan samen met hun grote liefde of iemand die om welke reden dan ook speciaal is.

Romantische prijzen

Op de site van Almere Centrum is een speciale Valentijnspagina gemaakt. Hier staan tips en suggesties voor een perfecte Valentijnsdag maar vinden bezoekers ook diverse leuke en romantische winacties en aanbiedingen van verschillende winkels en zaken in Almere Centrum. Multivlaai verloot bijvoorbeeld suikerhartjes en andere taartjes om iemand lekker mee te verrassen. Wanneer iemand bij Douglas een lekker geurtje koopt, kan het flesje worden gegraveerd met de naam van de Valentijn of een lieve boodschap. Klanten van Bij Drewes maken kans op een heerlijke high tea en bij Strand22 kan een romantische lunch worden gewonnen. Lifestyle Salon & Spa verloot een massage voor twee en wie op 14 februari een massage boekt bij QoQo Clinics wint misschien wel een hotelovernachting in Soestduinen. Zo zijn er nog veel meer leuke en romantische arrangementen en prijzen te winnen.

Verklaar de liefde met een groot hart

Op zaterdag 11 februari loopt het Almere Centrum Valentijnsteam door het winkelgebied met een enorm hart. Bezoekers kunnen samen met hun Valentijn op de foto. De foto's zijn op 14 februari terug te vinden op de Facebookpagina van Almere Centrum. Wie een originele manier zoekt om iemand op een bijzondere manier te verrassen kan ook alleen op de foto met bijvoorbeeld een zelfgemaakt bordje met een lieve tekst of, nog leuker, een aanzoek!

Alle activiteiten, tips en winacties zijn terug te vinden op de Valentijnspagina van Almere Centrum op https://www.almerecentrum.nl/nl/valentijnsdag