ALMERE - Eergisteren was het zo ver! De volledig vernieuwde Xenos aan het Globeplein 6 in Almere Buiten opende haar deuren. De eerste klanten stonden al vroeg klaar om de opening mee te kunnen vieren. Na het doorknippen van het lintje konden bezoekers naar binnen om de nieuwe winkel te bewonderen, inspiratie op te doen en te genieten van speciale openingsaanbiedingen. De eerste 100 klanten kregen een trendy wandrek cadeau en één gelukkige heeft zelfs een minuut gratis shoppen gewonnen.


De winkel heeft een compleet nieuwe look & feel gekregen, maar het voor Xenos zo herkenbare én geliefde assortiment is gebleven. Tijdens de winkelroute worden mensen geïnspireerd met spullen om het huis gezellig te maken of om iets lekkers klaar te maken met bijzondere ingrediënten. Dankzij de bestelzuil in de winkel biedt Xenos nu ook de mogelijkheid om in de winkel online bestellingen te plaatsen en deze naar wens ofwel in de winkel op te halen ofwel thuis te laten bezorgen. De reacties van het winkelend publiek waren heel enthousiast. “We horen veel positieve reacties van onze klanten. Maar ook de collega’s zijn heel blij met deze prachtige vernieuwde winkel” aldus de trotse winkelmanager Gerda.

Nog tot en met zondag is de winkel aan het Globeplein 6 in feestelijke sferen, met speciale openingsaanbiedingen.

Over Xenos
Xenos is een van de meest verrassende winkels van Nederland. Niet voor niets betekent het Griekse woord Xenos ‘vreemd’. Met bijna 150 winkels is Xenos sinds 1973 een succesvolle winkelformule verspreid over heel Nederland. Dit succes begon binnen de kruideniersformule P. de Gruyter & zn., waar de artikelen uit het Verre Oosten werden geïmporteerd. Vandaag de dag zijn bij Xenos artikelen van over de hele wereld te vinden die leuk, lekker én anders zijn. Xenos is uitgegroeid tot een keten van woon-, decoratie- en cadeauwinkels waar de leukste producten en accessoires tegen betaalbare prijzen worden verkocht. Vanuit het distributiecentrum in Waalwijk worden de winkels dagelijks bevoorraad met nieuwe producten. Producten die ook op www.xenos.nl te verkrijgen zijn.