ALMERE - Op zondag 16 juni is het Vaderdag, een dag speciaal gewijd aan alle vaders. De winkeliers in Almere Centrum hebben zich voorbereid om deze dag extra bijzonder te maken met diverse activiteiten en aanbiedingen voor alle vaders van Almere, en daarbuiten

Knutselmiddag voor kinderen
Op zaterdag 15 juni wordt De Diagonaal omgetoverd tot een Knutselparadijs. Hier kunnen kinderen tussen 13:00 en 16:00 uur hun creativiteit loslaten op een mooi knutselwerk voor hun vader. Dit is een unieke, leuke en creatieve manier voor kinderen om hun vaders te verrassen.

Speciale vaderdagacties
Verschillende winkels in Almere Centrum bieden exclusieve Vaderdag-aanbiedingen en cadeautips. Bij Wadi Oudh kunnen bezoekers drie exclusieve parfumflessen van 50ml aanschaffen voor slechts €100,-. Cookinglife heeft een speciaal hoekje ingericht met de beste Vaderdagcadeaus, waaronder steak-messen en whiskeykaraffen.


Winacties voor Vaderdag
Bezoekers maken kans op prachtige prijzen voor hun vader, hun partner, of gewoon stiekem voor zichzelf, zoals een luxe verwenpakket van Rituals, een outdoor pakket van Bever, een cadeaubon voor Ici Paris XL of een diner voor twee bij De Pizzabakkers.

Originele cadeautips
Voor unieke cadeaus kunnen bezoekers terecht bij de VVV in Almere Centrum voor lokale suggesties zoals een Ally shirt of diverse speciaalbiertjes.

Gezellig uit eten
Vaderdag is natuurlijk pas echt compleet met een etentje in een van de vele gezellige restaurants in Almere Centrum.