ALMERE - Vanaf 6 april t/m eind oktober kun je vanaf Marina Muiderzand iedere zaterdag meevaren naar het Muiderslot of Forteiland Pampus.

Vaar mee naar Pampus of het Muiderslot met één van onze klassieke schepen en waan je even in een andere tijd! Een avontuur voor jong en oud.

De veerdienst vaart vanaf 6 april t/m 26 oktober elke Zaterdag vanaf Marina Muiderzand in Almere (gratis parkeren).

Het bezoek aan 1 van beide locaties duurt ruim 2,5 uur, met bootreis ruim 4 uur. We vertrekken om 13.15 vanuit Marina Muiderzand, om ongeveer 17:45 ben je weer terug.

Onze boten hebben een comfortabele binnen- en buitenruimte. De boten zijn voorzien van een goed gevulde bar, toiletten en verwarming.

Pampus
Ontdek het eiland Pampus gelegen midden op het IJmeer, dit forteiland zit vol verhalen. Vanaf 20 april is er de splinternieuwe ballon-attractie waarmee je over het Geheime Wapen van Amsterdam vliegt. Of bezoek de interactieve tour ‘Pampus Xperience’ die je mee neemt door de tijd en de verschillende ruimtes. Voor kinderen is er een spannende blacklight speurtocht.

Muiderslot
Ontdek alle ruimtes dmv een audiotour in het Muiderslot en doe mee met de doe en denk opdrachten. Maak een wandeling door de historische tuin of neem een rondleiding. Wist je dat er dit seizoen ook weer een valkenier aanwezig is in de tent op het kanonbastion? Bekijk deze prachtige roofvogel en leer meer van wat de valkenier te vertellen heeft.

Activiteiten -Kinderfeestje naar Pampus of Muiderslot?
Begin je feestje aan boord. Neem je taart mee en pak je cadeautjes uit aan boord. -Neem je fiets mee aan boord en combineer je bezoek aan het Muiderslot met een fietstocht door de Gooi-en Vechtstreek.

Kijk hier voor meer info