ALMERE - Anna heeft een training gevolgd bij Dr. Green om te leren hoe zij verse Aloë vera kan gebruiken in haar Beautysalon Beauty Time. Zij runt de salon samen met Svetlana waar ze alleen werken met natuurlijke producten. Ze nemen de klant mee in elke stap van de behandeling.

Svetlana: “Wij vinden het erg belangrijk om de huid van de klant op natuurlijke wijze te laten stralen en daarom hebben wij gekozen voor verse Aloë vera. Naast het gebruik in gezichtsbehandelingen gebruiken wij het ook na het ontharen. De huid wordt op een natuurlijke manier gekalmeerd en herstelt 5 keer zo snel.”

Het herstellend vermogen van Aloë vera is in de beautywereld algemeen bekend maar de pure toepassing zoals Dr. Green die aanbiedt is nieuw in de branche.
Door de gel van de Aloë vera direct na het oogsten te gebruiken worden alle werkstoffen behouden. Voor een behandeling wordt de verse Aloë vera gel uit het blad gehaald. De gel vrij is van toevoegingen en gewasbeschermingsmiddelen.

Maak kennis met de wonderplant Aloë vera De Aloë vera die gebruikt wordt is de meest geneeskrachtige Aloë: de Barbadensis Miller, in de volksmond vaak Aloë vera genoemd. De plant staat bekend om zijn geneeskrachtige werking. De gel van de plant heeft vele werkzame stoffen en kan onder andere helpen tegen acne, huidveroudering, littekens, algemene verzorging en andere huidproblemen. De planten worden gekweekt door Dr. Green. Dit is dé Aloë vera kwekerij van Europa, gevestigd in Naaldwijk, Zuid-Holland.

Bezoek hier de website van Beautytime Almere een (h)eerlijke behandeling te boeken. Of ga naar de website van Dr. Green voor meer informatie over Aloë vera’s.