ALMERE - Op het programma van Corrosia Theater, Expo & Film staan twee bijzondere jeugdvoorstellingen! De ene gaat het gesprek aan met kinderen uit Almere, in de andere leer je nee zeggen! Op zondag 20 november is het Almeerse gezelschap BonteHond in samenwerking met Laura van Dolron met Blind Date Junior te zien en op zaterdag 26 november BRONKS & Theater Artemis met de voorstelling Nietes.

Twee hele verschillende voorstellingen en daarom allebei zeer de moeite waard om er samen met je kroost voor naar Haven te komen! Blind Date Junior is een samenwerking van BonteHond met theatermaakster Laura van Dolron. In Corrosia vindt de laatste sessie van een bijzondere reeks blind date’s plaats.

Laura van Dolron ging op uitnodiging van BonteHond in gesprek met een aantal bijzondere kinderen uit Almere. Ze ging met ze op blind date om erachter te komen wat je als kind, wonend in Almere, allemaal in je leven tegen kunt komen en hoe je daar vervolgens mee omgaat. Van deze gesprekken maakte Van Dolron een aantal voorstellingen en de laatste in deze reeks vindt plaats in Corrosia. In Corrosia zie je daarom een hele andere Blind Date Junior dan die je eerder in de Kunstlinie had kunnen zien. Wil je kennismaken met (nog meer) bijzondere kinderen uit Almere? Dan kom je op zondag 20 november naar Corrosia! Aanvang 15 uur.

De voorstelling Nietes is voor iedereen vanaf 4 jaar. Daarmee is het een voorstelling die je met het hele gezin kunt bezoeken en die voor groot en klein interessant is: van kleuterpubers die NIETS willen, tot volwassenen die eigenlijk het liefst tegen hun baas willen zeggen dat ze vandaag even helemaal NIETS gaan doen, maar dat (weer) niet durven…Hoe bevrijdend is het dan om een voorstelling te zien waarin de makers gewoon heel hard ‘NEE’ durven te zeggen? Het kan niet anders dan dat je herboren uit deze voorstelling komt en gewoon hardop nee zegt de volgende keer dat iemand je iets vraagt waar je eigenlijk helemaal geen zin in hebt.

Kom dus met het hele gezin lekker nee zeggen op zaterdag 26 november om 15 uur. Kaarten koop je makkelijk via www.corrosia.nl of aan de kassa een half uur voor aanvang van de voorstelling.