ALMERE - Een ander verrassen, een hart onder de riem steken of een compliment geven met een zoet en smakelijk geluksmoment. Sociale onderneming en lunchroom Tante Truus in Almere is een nieuw initiatief gestart tijdens deze Coronacrisis. ‘Liefs van jou met Lekkers van Truus’ is bedoeld om een familielid of vriend te trakteren op een box vol heerlijke taartjes, thee en koffie.


Vanwege de coronamaatregelen zijn ook de sociale ondernemingen van Triade in Almere: Tante Truus, Eksternest en Roest gesloten voor publiek. Hierdoor is de dagbesteding voor veel cliënten weggevallen. Met dit nieuwe initiatief kan een aantal cliënten op maat toch aan de slag. Zij kunnen bijvoorbeeld taarten bakken of de bestellingen inpakken en afleveren. De bezorging wordt onder andere gedaan door Michelle. Zij is blij met het initiatief: “Ik vind het heerlijk om weer aan de slag te zijn. Ik hoop ook op Moederdag veel boxen te mogen bezorgen.”

Met de Taartjes Box kun je een ander trakteren en thuis laten genieten van een stuk cheesecake naar eigen recept, een brownie, een scone met crème fraîche en jam, een luxe bonbon en van Kleurkracht twee zakjes biologische thee en een dripbag met koffie. De box is helemaal compleet met een unieke kaart met een persoonlijke boodschap van de afzender.

De Taartjes Box kan via de website www.lekkersvantruus.nl worden besteld. De lekkernijen worden door cliënten aan huis bezorgd in Almere, waarbij rekening wordt gehouden met alle Coronamaatregelen. Bestellingen kunnen tot 24 uur van tevoren worden doorgegeven. De bezorging wordt van dinsdag tot en met zaterdag gedaan tussen 14.00 en 16.00 uur en natuurlijk op zondag 10 mei - Moederdag.