ALMERE - Een paar weken geleden hebben de kinderen van o.a. Topkids Kinderopvang Almere zich samen met de medewerkers ingezet voor Stichting KiKa. Met een succesvolle bakactie hebben ze een prachtig bedrag van maar liefst € 5.477,21 opgehaald!

KiKa, oftewel Stichting Kinderen Kankervrij, financiert onderzoek naar kanker bij kinderen met als doel de genezingskans te verhogen en behandelmethodes te verbeteren. Door dit mooie initiatief van Topkids kunnen ze bijdragen aan deze belangrijke missie.

"Topkids zet zich al enkele jaren in voor KiKa omdat we kinderen willen leren dat ze elkaar kunnen helpen waar nodig en dat het belangrijk is om een bijdrage te leveren aan de maatschappij," aldus Bregje De Saint Aulaire, labeldirecteur bij Topkids. "Daarnaast is het bakken zelf ook ontzettend leerzaam voor de kinderen. Het samenwerken en het afwegen van ingrediënten zijn slechts enkele voorbeelden van vaardigheden die ze hierbij ontwikkelen."

De cheque werd deze week uitgereikt aan de ambassadeur van KiKa, met daarop het totaalbedrag van € 5.477,21. Topkids is enorm trots op dit mooie resultaat en bedankt alle betrokkenen voor hun gulle bijdragen.