ALMERE - Aan de Almeerse Markerkant 10-11 A is op dinsdag 1 september de tweede fysieke winkel van Topbloemen.nl geopend. Na het succes van de winkel in Amstelveen kunnen klanten nu ook in de Polderstad terecht voor bloemen van de online retailer.

Algemeen Directeur Edwin van Arkel is bijzonder trots dat de tweede fysieke winkel een feit is. Van Arkel hoopt op deze manier de klanten in de regio beter te kunnen bedienen. “Topbloemen.nl ervaarde een probleem in de dekkingsgraad van het bezorgen van boeketten in de regio Flevoland. Vanuit deze winkel wordt er nu vrijwel over de gehele provincie bezorgd.”

In de winkel staan boeketten uit het online assortiment van Topbloemen.nl. “Het is mogelijk om langs te komen om een boeket te kopen, maar je kunt ook online bestellen en het boeket afhalen in de winkel”, vervolgt Van Arkel. “Boeketten die je tot 14.00 uur online bestelt kunnen dezelfde dag nog worden bezorgd in Almere en omgeving.”

Er kan in het nieuwe filiaal niet contant betaald worden. Het is alleen mogelijk om te pinnen.

Franchise
Franchise-ondernemers Nelleke en Dennis Wind zullen in de winkel staan. Eerder hadden zij een eigen bloemenzaak in Hilversum: Boeket van Nel. “We zijn overgegaan naar een grotere winkel in Almere, omdat we zoveel boeketten van Topbloemen.nl verkochten. Gemiddeld doen we nu tussen de 120-140 boeketten per dag voor Topbloemen.nl.