ALMERE - Deze zomer speelt Theatergroep Suburbia de Nederlandse komedie ‘Desperado’, over vier cowboys in de polder. De voorstelling is te zien van 2 juni tot en met 11 juli 2021 op Stadslandgoed De Kemphaan in Almere. ‘Desperado’ is geschreven door het acteurs- en schrijversduo Ton Kas en Willem de Wolf.

Vier vrienden komen elke zaterdagmiddag samen in hun clubhonk. Harry, Leo, Robin en Bert verkleden zich als cowboys en wanen zich even vier helden uit het Wilde Westen. Ruwe, goudeerlijke kerels die respect afdwingen en voor elkaar door het vuur gaan.

Maar in het dagelijkse leven voelen ze zich onbegrepen en tekortgedaan. Op hun werk en door hun vrouwen. Verongelijkt zoeken ze steun bij elkaar tegen de oneerlijke grote boze buitenwereld.

“Wij kunnen toch zeker wat... kijk als je nou niks kunt, maar wij kunnen toch wat, dus dan pik je dit toch niet dit is toch niet waar je van droomde want ik heb toch ’n droom.”

‘Desperado’ is briljant geouwehoer van vier mannen met kleine hartjes. Zwartgallig maar onweerstaanbaar geestig, geschreven door Ton Kas (tv show ‘Promenade’) en Willem de Wolf, ook wel bekend als het duo Kas & de Wolf.

De jaarlijkse zomervoorstelling van Theatergroep Suburbia is een complete avond uit op het Stadslandgoed De Kemphaan met voorafgaand een theaterdiner en randprogrammering.

Tekst: Ton Kas en Willem de Wolf, regie: Albert Lubbers, spel: Ali Ben Horsting, Fahd Larhzaoui, Iwan Walhain, Titus Boonstra, decor- en lichtontwerp en techniek: Neal Groot, kostuumontwerp: Dorien de Jonge.

‘Desperado’ is te zien van 2 juni tot en met 11 juli 2021 van woensdag tot en met zondag. De première is donderdag 10 juni. De kaartverkoop opent in april. Wij volgen voor uw en onze veiligheid nauwgezet de coronamaatregelen van de Rijksoverheid op. Daardoor zijn aanpassingen wellicht noodzakelijk. Meer informatie over de voorstelling en de acteurs op www.theatergroepsuburbia.nl/voorstelling/desperado.