ALMERE - Vanwege de versoepelingen opent Suburbia haar deuren voor publiek vanaf 5 juni met de zomervoorstelling ‘Desperado’. Een complete avond uit met vooraf diner en een line dance workshop. Deze Nederlandse komedie is geschreven door Ton Kas en Willem de Wolf en gaat over vier cowboys in de polder. De voorstelling is te zien tot en met 11 juli in de openlucht op Stadslandgoed De Kemphaan in Almere. De première is 10 juni.

Vier vrienden komen elke zaterdagmiddag samen in hun clubhonk. Harry, Leo, Robin en Bert verkleden zich als cowboys en wanen zich even vier helden uit het Wilde Westen. Ruwe, goudeerlijke kerels die respect afdwingen en voor elkaar door het vuur gaan. Maar in het dagelijkse leven voelen ze zich onbegrepen en tekortgedaan. Op hun werk en door hun vrouwen. Verongelijkt zoeken ze steun bij elkaar tegen de oneerlijke grote boze buitenwereld.


‘Desperado’ is briljant geouwehoer van vier mannen met kleine hartjes. Zwartgallig maar onweerstaanbaar geestig, geschreven door Ton Kas (tv show ‘Promenade’) en Willem de Wolf, ook wel bekend als het duo Kas & de Wolf.

We mogen weer naar het theater!
Vanwege de aangekondigde opening van onder meer de theaters, spelen we vanaf 5 juni voor een beperkt aantal bezoekers. Daarnaast kunnen bezoekers weer een heerlijk diner bestellen. Voorafgaand aan de voorstelling kookt Aafke Buringh van de Zusjes van Dijk een tweegangendiner met biologische streekproducten. Het diner kun je bestellen van woensdag- tot en met zaterdagavond. Op zondag spelen we ’s middags en is er geen diner.

Line dance workshop
Elke zaterdagavond om 19.30 uur geeft danslerares Silvia Servais een line dance workshop aan bezoekers om alvast in de sfeer van de voorstelling te komen. De toegang is gratis, wel graag vooraf je plaats reserveren.

Tekst: Ton Kas en Willem de Wolf, regie: Albert Lubbers, spel: Ali Ben Horsting, Fahd Larhzaoui, Iwan Walhain, Titus Boonstra, decor- en lichtontwerp en techniek: Neal Groot, kostuumontwerp: Dorien de Jonge.

‘Desperado’ is te zien van 5 juni tot en met 11 juli 2021. De première is donderdag 10 juni om 20.30 uur. Speeldagen zijn van woensdag tot en met zaterdag om 20.30 uur en op zondag om 15.00 uur. Kaarten vanaf € 27,00. Tweegangendiner: € 21,50. Aanvang diner: tussen 18.30 -19.00 uur (inloop). Line dance workshop op zaterdagen. Aanvang: 19.30 uur (tot 20.00 uur). Toegang: gratis. Het publiek zit overdekt en per huishouden op anderhalve meter afstand van elkaar. Vanwege de coronamaatregelen zijn aanpassingen wellicht noodzakelijk. Er is een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar! Bestel nu je kaarten via: www.theatergroepsuburbia.nl/voorstelling/desperado.