ALMERE - Steenhouwerij de Verbinding is op 1 januari 2023 verhuisd naar de Markerkant 10 -13A. Eind 2022 werd aangegeven dat het pand waar de Steenhouwerij in gevestigd was gesloopt zou gaan worden om zo plaats te maken voor een parkeerterrein voor de Aldi. Het bedrijf moest hierdoor snel op zoek naar een nieuwe locatie. Gelukkig vonden ze dit vlakbij, namelijk aan de markerkant 10- 13A.

Het pand heeft een ruime bovenverdieping waar inmiddels steeds meer ruimte gemaakt wordt voor de urnenafdeling omdat hier steeds meer vraag naar komt. Er worden urnen van verschillende materialen aangeboden, geschikt voor zowel binnen als buiten. Maar ook voor een urn muurtegel of urnen grafmonument kunt u er terecht.

Op de benedenverdieping is een ruime toonzaal waar diverse modellen en steensoorten staan. Maar natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Steenhouwerij de Verbinding vindt het belangrijk om de wensen van de klant goed te kunnen verwerken in een monument. Tijdens een persoonlijk gesprek wordt de steen helemaal naar wens uitgewerkt zodat er een passend uniek monument komt voor de nabestaande. Ook met een kleiner budget is er nog van alles mogelijk, in gesprek zullen de mogelijkheden besproken worden.
www.steenhouwerijdeverbinding.nl