ALMERE - Op zondag 5 juni van 13-16 uur vieren Stad & Natuur en Kleur in Cultuur de 11e verjaardag van het Klokhuis. Het Klokhuis is het roze gebouw, in de vorm van een taart, in Almere Poort. Naast toffe workshops is er ook een theatrale rondleiding door het gebouw én krijgen de deelnemende kinderen een gratis ijsje.

Van duurzame ballonkunst tot slingers maken
We vieren feest dus mogen ook slingers en duurzame ballonnen niet ontbreken! Laat je verrassen door ballonkunstenares Nelleke. Zij maakt de prachtigste creaties van ballonnen. Of werk mee aan een mooie slinger voor het Klokhuis.

Kom in beweging

Heb je genoeg stil gezeten en wil je in beweging komen? Kom dan meedoen aan het freerunning parcours van de Schoor. Of heb je zin in wat lekkers? Maak dan een rondje op de smoothiefiets en fiets je eigen smoothie bij elkaar!

Theatrale rondleiding

En wat weet jij eigenlijk van het Klokhuis? Is het je opgevallen dat er vogelhuisjes in de dakpannen zitten? Of wist je dat de eerste verdieping op 0 NAP ligt? In de theatrale rondleiding hoor je hier alles over!

Praktisch
Er is nog veel meer te doen tijdens dit evenement. Je hoeft je niet van te voren aan te melden. Voor €3,00 per kind koop je een strippenkaart waarmee je alle workshops kunt doen én waarmee je een heerlijk ijsje krijgt! De workshops zijn voor kinderen van 4 t/m 12 jaar onder begeleiding van een ouder. Kijk voor meer informatie op www.stadennatuur.nl/klokhuis.