ALMERE - Op zaterdag 9 november houdt De Zorggiraf, een kleinschalige zorgaanbieder voor kinderen en jongvolwassenen met een beperking, een open dag voor Almeerders die meer willen weten over de begeleidings- en opvangmogelijkheden van De Zorggiraf. Het is mogelijk om te speeddaten met begeleiders en deel te nemen aan activiteiten.

Tijdens deze open dag is het mogelijk om een kijkje te nemen op de dagbestedingslocatie in Almere Poort. Er worden activiteiten voor kinderen georganiseerd en er zijn begeleiders aanwezig die vragen kunnen beantwoorden en meer kunnen vertellen over hun passie en werkzaamheden.

De Zorggiraf
De Zorggiraf, sinds 2018 gevestigd in Almere Poort, biedt individuele begeleiding, dagbesteding en logeeropvang aan kinderen en jongvolwassenen met een beperking. De werkwijze van De Zorggiraf wordt gekenmerkt door de persoonlijke en vraaggerichte aanpak waarbij het individu centraal staat en er aandacht is voor het hele gezin en netwerk van de deelnemer.

Nieuwsgierig geworden?
Ben je benieuwd naar de diensten of werkwijze van De Zorggiraf? Kom dan vrijblijvend kennismaken tijdens de open dag op zaterdag 9 november, van 10.00 tot 15.00 uur, Duitslandstraat 102, Almere Poort. Aanmelden is niet nodig.