ALMERE - SuperTank laat de Oranjekoorts alvast gloeien bij het tankstation aan de Dukdalfweg 11 in Almere met de SuperTank EK-Tour. Op zondag 16 juni is de vijfde editie van de tour en maakt het tankstation in Almere deel uit van deze feestelijke route.

Oranjekorting

Wie het tankstation regelmatig bezoekt weet het als geen ander: altijd extra korting bij SuperTank wanneer het Oranje Elftal in actie komt. Al geruime tijd maakt menig automobilist dankbaar gebruik van deze zogeheten Oranjekorting. In de aanloop naar het EK-voetbal doet de tankstationketen daar nog een schepje bovenop met de SuperTank EK-Tour. Een extra dag Oranjekorting én kans op gratis brandstof. Een win-win situatie!

Een speciaal Oranjefeest

Tijdens de SuperTank EK-Tour kunnen bezoekers profiteren van een speciaal Oranjefeestje, compleet met Rad van Fortuin waarop mooie prijzen zijn te scoren. Naast extra korting op de brandstof, zal het SuperTank promoteam de locatie bezoeken om het tankstation om te bouwen tot heus Oranjefanplein. De aanwezige ‘supporters’ krijgen de kans om een draai te geven aan het Rad van Fortuin en daarmee gratis brandstof te scoren, een gewilde prijs in deze dure brandstoftijden.

Met het Rad van Fortuin altijd prijs!

Inwoners van Almere en omgeving zijn van harte uitgenodigd om de locatie te bezoeken en daarmee kans te maken op mooie prijzen. Het spektakel start om 10:30 uur, maar zorg ervoor dat je ruim van tevoren aanwezig bent. Alle aanwezigen zullen de eerste 20 minuten van de actie een fysiek lot uitgedeeld krijgen.

Uit het aanwezige publiek worden door middel van loting tien gelukkigen bepaald die persoonlijk een draai mogen geven aan het Rad van Fortuin. Met het Rad van Fortuin altijd prijs! Prijzen variërend van €50,- aan brandstof tot aan een hoofdprijs van maar liefst €200,- aan brandstof.

We zijn ontzettend enthousiast om de SuperTank EK-Tour te organiseren,’ zegt Sander Kosta, manager bij SuperTank TankStations. ‘Het is een uitstekende kans om onze loyale, tankende klanten te verbinden, warm te lopen van het naderende EK-voetbal en natuurlijk gratis brandstof te scoren!

Iedereen is welkom om deel te nemen aan de actie, maar deelnemers moeten minimaal 16 jaar oud zijn. Kinderen zijn echter meer dan welkom als toeschouwers! Het aanwezige promoteam heeft speciaal voor hen een leuke Oranje-attentie bij zich als dank voor hun enthousiasme en aanwezigheid.

Save the date

Markeer zondag 16 juni in je agenda en kom langs bij SuperTank aan de Dukdalfweg 11 in Almere voor een onvergetelijke middag. Mis het niet!