LELYSTAD - Trek op zaterdag 5 juni je wandelschoenen aan of pomp de banden op van je fiets want dan is het tijd voor een Rondje met Pit!

In heel Nederland zijn de trofeewinnaars van Kern met Pit 2020 aan de slag gegaan om een geweldig leuke route uit te stippelen waarin je al die bijzondere initiatieven zélf kunt bekijken. Het belooft een inspirerende dag te worden voor en door enthousiaste burgers met pit!

Hoe werkt het?
In elke provincie kun je terecht voor een mooie fiets- of wandelroute langs de trofeewinnaars uit 2020 van Kern met Pit en andere initiatieven. In Flevoland breng je een bezoek aan trofeewinnaar Kabouterroute Bultpark in Lelystad. Met de OV fiets vanaf station Lelystad ga je op pad naar het startpunt van deze ontzettend leuke route: Het Bultpark. Loop samen het Kabouterpad, bewonder de stoere boomstambank of geniet van de Zintuigentuin. Er is voor ieder wat wils in dit mooie park! Vervolgens leidt de fietsroute je naar andere initiatieven in Lelystad: de Volkstuinvereniging ’t Karveel, de Dierweide, Ons Kans, de Spettertuin en 4-Fusion. De koffie en thee staan natuurlijk voor je klaar en bij elk initiatief is er wel iets te doen of te ontdekken. Zo ontdek je deze stad eens op een hele andere manier!

Op www.kernmetpit.nl/rondjemepit vind je meer informatie over de Rondjes met Pit en kun je je inschrijven op een provincie en een tijdstip (en je +1 ook!). Deze inschrijving is belangrijk om de rondjes coronaproof te houden. Uiterlijk donderdag 2 juni ontvang je de precieze route en meer informatie in je mail.

Ga snel naar www.kernmetpit.nl en schrijf je in. We zien je dan!