ALMERE - Goed nieuws voor de fans van de uitgebreide collectie body, beauty en home-producten van Rituals! Na een verhuizing openen op vrijdag 28 mei de deuren van de nieuwe, premiumwinkel aan de Diagonaal in Almere Centrum. Ook op de nieuwe locatie is er een in-house Rituals Body Spa voor diverse beauty- en spabehandelingen.


Klanten kunnen in de nieuwe winkel terecht voor een verscheidenheid aan huid- en lichaamsverzorgingsproducten, parfums, maar ook home-producten als geurkaarsen en home fragrances. De luxe producten zijn geïnspireerd op eeuwenoude tradities en kennis uit verschillende Aziatische culturen. Hieruit zijn verschillende collecties ontstaan, waarbinnen de kenmerkende geuren van Rituals de hoofdrol spelen.

De winkel staat door een grote glazen pui in verbinding met de Rituals Body Spa. Dit is de perfecte plek voor een heerlijk ontspanmoment voor jezelf, een ander... of voor samen. Nieuw is namelijk de mogelijkheid om een duo-treatment te boeken in dezelfde ruimte. Er kunnen massages worden geboekt of behandelingen voor gezicht, huid, handen en voeten met de producten van Rituals. Ook nieuw in Almere is de brow-bar waar diverse wenkbrauwbehandelingen, waaronder de exclusieve Henna Brow Treatment, worden gegeven.

De nieuwe winkel en spa openen op 28 mei aan de Diagonaal 18 in Almere Centrum. De winkel meet 284m2 en de Spa 213m2.