Ruud en Linda Tabois, eigenaren van Restaurant El Mundo 2.0, gelegen aan de kerkgracht 6 in Almere Haven hebben het niet gemakkelijk ten tijde van de Crisis, echter willen zij toch wat betekenen in de soms schrijnende situaties van de medemens getroffen door deze Crisis.

Om deze mensen een hart onder de riem te steken hebben zij Stichting Wensjes Almere als Partner gevraagd en stellen Ruud en Linda op de woensdag avond hun restaurant ter beschikking voor de doelgroep van Stichting Wensjes. De gasten kunnen in de rustieke omgeving van het restaurant onder het genot van een heerlijk drankje, a’la carte genieten van de kookkunsten van Ruud, terwijl Linda de gasten volledig in de watten legt.

Els van Boxtel, oprichtster van Stichting Wensjes is heel blij met de nieuwe verbinding. Het is heel mooi om te zien hoe in moeilijke tijden mensen elkaar weten te vinden en met fantastische ideeën nieuwe projecten op te zetten. Zij geeft aan dat het voor mensen met een kleine beurs een hele ervaring is om in een restaurant als EL Mundo te mogen gaan eten. Het is heel mooi om te zien welke fantastische ideeën er worden aangedragen in een tijd als deze en om dan te zien dat de medemens voor elkaar klaar staat.

Voor meer informatie omtrent dit samenwerkingsverband kunt u contact opnemen met El Mundo 2.0 via Info@elmundo-almere.nl en met Stichting Wensjes Almere via info@wensjesalmere.nl


Contact informatie:


El Mundo Almere

Kerkgracht 6
1354 AL Almere Haven
036 - 785 45 03
info@elmundo-almere.nl

Stichting Wensjes
Adres inloop:
E.F. van den Banweg 25
1333 JA Almere
Contactnummer 06 – 40 29 62 68
info@wensjesalmere.nl