ALMERE - Met een oppervlakte van circa 4700 vierkante meter, op een prachtige locatie midden in het centrum van Almere en een zeer goed doordachte merkenportfolio zet Peek & Cloppenburg een indrukwekkend nieuw winkelconcept neer. Na de succesvolle opening in de West ield Mall of the Netherlands, in het voorjaar van 2021, is dit de vijfde Peek & Cloppenburg winkel in Nederland. Op 29 september is de winkel aan de Citadel te Almere feestelijk geopend.


4700m2 en (meer dan) 100 merken

De bijna 5000 vierkante meter tellende winkeloppervlakte is conceptueel ingedeeld, om het shopgemak te vergroten. De begane grond is uitsluitend gewijd aan herenmode, terwijl er op de eerste verdieping damesmode wordt gepresenteerd. Daarnaast is er op beide verdiepingen een ruimte met sportartikelen van bekende merken als Nike, Champion, Lacoste, Ellesse & Adidas. Een atletisch recreatiegebied, waar sportmode voor dagelijks gebruik op de kaart wordt gezet. De winkel biedt een verscheidenheid aan producten van meer dan 100 internationale modemerken, waaronder originele winkels shops van Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren en Marc Cain; premium labels zoals Versace Jeans, Joop!, Tommy Jeans, maar ook exclusieve en populaire P&C-merken zoals Jake*s, Review, Christian Berg, Joseph Janard, McNeal en Montego.

Locatie Almere en bedrijfsgroei
“We zijn erg blij om de vijfde winkel te openen na een geweldige opening in de Westfield Mall of the Netherlands in het voorjaar van 2021. Met de winkel in Almere willen we inspelen op de behoeften van onze klanten, door ze uit te nodigen in onze wereld en hen te helpen bij het kiezen van de perfecte outfit voor elke gelegenheid. Dit bereiken we met een zorgvuldig geselecteerd assortiment dat zowel onze eigen merken als wereldberoemde internationale merken omvat. Mode, geschikt voor alledaags gebruik, is een absolute trend en daar spelen we in Almere graag op in”, zegt Amy Kout, General Sales Manager bij Peek & Cloppenburg en verantwoordelijk voor de nieuwe winkel in Almere.

Over Peek & Cloppenburg
Peek & Cloppenburg is een onafhankelijke moderetailer in familiebezit en marktleider in het hogere kledingsegment met ongeveer 15.000 medewerkers en meer dan 150 winkels in 15 landen in heel Europa. Peek & Cloppenburg is een begrip in Europa en biedt een breed scala aan producten en stijlen voor betaalbare prijzen, van internationale merken tot eigen labels. Het assortiment omvat mode voor elke gelegenheid - van casual en zakelijke kleding tot avondkleding. De nieuwe Peek & Cloppenburg store is geopend vanaf 29 september.