ALMERE - Klaar voor actie? Zaterdag 10 november 2018 is de lancering van de nieuwe PAW Patrol speurtocht bij PIT Veiligheidsmuseum in Almere. Om dit te vieren komen de PAW Patrol pups Chase & Marshall op bezoek in het museum. Doe de nieuwe speurtocht in het museum en ga op de foto met de PAW Patrol Pups! De Paw Patrol pups zijn in het museum aanwezig van 12:00 tot 16:00 uur.

Paw Patrol Meet & Greet, speurtocht & kleurplaten
PAW Patrol is een razend populaire serie die elke dag wordt uitgezonden op Nick Jr. en Nickelodeon. De 5 heldhaftige PAW Patrol pups bewaren de veiligheid in hun woonplaats Adventure Bay en nu met de nieuwe speurtocht ook in PIT. In samenwerking met Nickelodeon is de PAW Patrol speurtocht ontwikkeld om ouders met jonge kinderen van leerzame tips rondom veiligheid te voorzien. Met de speurtocht gaan de kinderen op zoek naar de PAW Patrol pups in het museum en leren zij spelenderwijs van alles over het werk van de politie, brandweer en ambulance. Op de lancering van de nieuwe speurtocht op 10 november 2018 zijn er allerlei PAW Patrol activiteiten in het museum. Ga op de foto met Chase of Marshall en doe mee aan de PAW Patrol kleurplatenwedstrijd!

Praktische informatie
Let op! Kinderen tussen 1 en 3 jaar krijgen normaal gesproken gratis toegang tot PIT, maar betalen op de PAW Patrol dag 3 euro aan de kassa in het museum. Aan de begeleider kan worden gevraagd een bewijs van de leeftijd van het kind te tonen bij de kassa. Gratis peuterkaartjes zijn NIET geldig op zaterdag 10 november 2018. Bezoekers vanaf 4 jaar kunnen aan de kassa of online een kaartje kopen. De organisatie van PIT neemt extra maatregelen om de drukte zo goed mogelijk te reguleren. Desondanks kan het zijn dat de rij bij de kassa langer is dan gebruikelijk.

Voor meer informatie kijk op: pitveiligheid.nl/pawpatroldag