ALMERE – Almere Centrum blijft volop in beweging. Al eerder dit jaar konden bezoekers kennismaken met verschillende nieuwe winkels en zaken in het gebied, maar ook nu staan er weer verschillende openingen op de planning. Een grote, langverwachte naam is de populaire Spaanse modewinkel MANGO die onlangs de deuren opende. Ook naar de Almeerse vestiging van My Jewellery wordt reikhalzend uitgekeken. Liefhebbers van lekkere broodjes zullen blij zijn met de komst van Subway.

MANGO
Dames die op zoek zijn naar stijlvolle, scherp geprijsde kleding, bijpassende schoenen, tassen en andere accessoires zijn bij MANGO aan het juiste adres. In de nieuwe geopende winkel aan de Diagonaal 10 vinden zij de gehele damescollectie van dit populaire Spaanse merk. Ook de lijn met items voor dames met grotere maten is te vinden in Almere. De winkel is ingericht volgens de nieuwe stijl 'New Med' van MANGO waarbij gebruik is gemaakt van natuurlijke producten als hout en steen en lichte, mediterrane kleuren. Deze sfeer is ook terug te vinden in de collectie.

MANGO opende half mei aan de Diagonaal 10 in Almere. De unit meet 513m2 en wordt gehuurd van UMB Group.

My Jewellery
Wat ooit begon als een sieradenmerk is inmiddels uitgegroeid tot een populaire winkel voor kleding, lifestyle- en beautyproducten en bijpassende accessoires. Sieraden maken nog steeds onderdeel uit van de uitgebreide collectie. My Jewellery heeft verschillende boetieks in Nederland en België en een winkel in Keulen, Duitsland. De zomer staat alle seizoenen centraal in de zonnige en vrolijke collectie die in de winkel te koop is.

My Jewellery opent eind mei aan de Schutterstraat 10 in Almere Centrum. De winkel meet 216m2 en wordt gehuurd van UMB Group.

Subway
Bij deze van oorsprong Amerikaanse broodjeszaak kunnen klanten terecht voor de meest uiteenlopende, heerlijke broodjes. Naast klassiekers als de BLT, tonijn en diverse soorten kaas en vleeswaren, staan er ook verrassende varianten als Spicy Vegan Patty, Chicken Teryaki en Taco Beef op het menu. Klanten kunnen ook zelf hun broodjes laten samenstellen. Naast broodjes verkoopt Subway ook wraps, salades, dranken en verschillende hartige en zoete snacks zoals chicken triangles en verschillende koekjes.

Subway opent begin juni aan De Diagonaal 22. De winkel meet 67m2 en wordt gehuurd van UMB Group.