ALMERE - De gloednieuwe kantoorformule Newday Offices breidt in rap tempo uit en zit voortaan ook in Almere. Gisteren opende wethouder Veeningen het pand aan de P.J. Oudweg 41. Ex-topschaatser Jochem Uytdehaage wijdde het vervolgens in met een passende workshop over de lessen die het bedrijfsleven kan leren van topsporters om tot optimale resultaten te komen. Logisch, want bij Newday Offices is alles erop gericht huurders – MKB en corporates – een optimale werkervaring te bieden volgens een eigen formule: goede bereikbaarheid, hoogwaardige facilitaire voorzieningen én een gastvrije clubmanager die huurders maximaal ontzorgt. Van een hartelijke ontvangst tot heerlijke, gezonde lunches en goede koffie. Met Newday Offices Almere is de negende vestiging van Newday Offices een feit.

“Newday Offices levert een hele mooie dienst, waarmee zij de stad Almere een economie impuls geeft. Het stimuleert werkgelegenheid en zorgt voor levendigheid. Namens gemeente Almere heten we daarom Newday Offices van harte welkom in onze stad,” aldus wethouder Veeningen.

Nieuwe kantoorstandaard: een plek waar je wíl zijn
“Met Newday Offices zetten we een nieuwe kantoorstandaard neer. Een waarbij het draait om het totaalplaatje: én goed bereikbare, modern ingerichte kantoren inclusief alle bijbehorende voorzieningen én servicegerichte clubmanagers die huurders helpen alles uit hun werkdag te halen. Met een glimlach, maar ook door steeds een stap vooruit te denken. Zo ontstaat voor onze klanten de ideale werkdag, iedere dag weer. Hierin zit het onderscheidend vermogen van Newday Offices: service. Het zijn geen kantoren waar je móet zijn, maar waar je wílt zijn. We zijn blij dat we Almere nu ook kunnen laten kennis maken met onze kantoorstandaard,” aldus Krijn Hogenbirk, CEO Newday Offices.

Newday Offices Almere is gevestigd in het voormalige kantoor van Leaseplan, vlakbij Almere CS. Een gebouw dat in de afgelopen maanden een grondige renovatie heeft ondergaan. Met een volledig heringerichte begane grond, geoptimaliseerde voorzieningen en een gloednieuw terras, is Newday Offices klaar voor vele nieuwe
werkdagen.

Over Newday Offices
Newday Offices, sinds 2019 een feit, komt voort uit een fusie van Ovvice en Atoomclub. Bij Newday Offices draait het om de ideale werkdag. Newday Offices zit in acht steden: Almere, Amersfoort, Amsterdam West, Amsterdam Zuidoost, Apeldoorn, Arnhem, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Na de zomer gaat er een derde locatie in Amsterdam open, in Amsterdam Centrum aan de Apollolaan.