OOSTVAARDERSPLASSEN - Zaterdag 12 oktober was het zover: de opening van de Elfendeurtjesroute bij Buitencentrum Oostvaardersplassen speciaal voor kinderen van 2 tot 5 jaar. De route werd door Wethouder Rentenaar geopend in het bijzijn van tientallen enthousiaste kinderen en verzorgers!

Kinderen konden zich tijdens de opening laten schminken, er was volop eten en drinken en natuurlijk liepen er bij de route ook echte elfjes om de kinderen te begeleiden. Al met al was er een opkomst van bijna 400 kinderen en verzorgers, een waar succes! De medewerkers kijken terug op een geslaagde middag vol toverplezier. Wel vragen zij de enthousiastelingen die de tasjes met opdrachten en blokken mee naar huis hebben genomen, deze terug te brengen naar het Buitencentrum.

Vanaf vandaag kan de route ook tegen betaling worden gelopen tijdens de openingstijden van het Buitencentrum. De route kost €5,- euro inclusief toverstaf, wat lekkers met wat drinken en een kleine verrassing. Voor het tasje wordt €15 euro borg gevraagd, die bij inlevering natuurlijk weer wordt terug gegeven.

Mocht je de opening hebben gemist of juist nog een keer de route willen lopen, kom dan snel naar het Buitencentrum en beleef een middag vol elfenplezier.

Toegangsprijs: €5,-
Leeftijd: 2 – 5 jaar
Adres: Kitsweg 1, 8218 Aa te Lelystad

Voor meer informatie: oostvaardersplassen@staatsbosbeheer.nl.