ALMERE - Hogeschool Windesheim in Almere opende donderdag 19 januari de deuren voor studiekiezers én werkenden die zich willen blijven ontwikkelen. Van 18.30 tot 21.00 uur konden zij kennismaken met deeltijd- en post-hbo-studies: van 2-jarige Associate degrees (Ad) tot hbo-bachelors én de nieuwe opleiding Ad Management deeltijd.

Nieuw: Start nieuwe opleiding Ad Management Deeltijd
Vanaf september 2023 start de nieuwe opleiding Ad Management deeltijd. Op de Open avond konden bezoekers voor het eerst informatie inwinnen over de Ad-opleiding. De Ad Management in deeltijd is zo opgezet dat je werk en studie combineert met ongeveer 20 uur (zelf)studie per week. Je volgt één dag in de week lessen in Almere. Met deze opleiding zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt binnen de organisatie en dat je de flow brengt in processen. Het eerste jaar is een basis jaar waarna je je in het tweede jaar kan specialiseren op het gebied van eventmanagement, projectmanagement, recruitment en officemanagement.

“De open avond geeft me net dat duwtje in de rug dat ik nodig heb”
Op de Open avond helpt Windesheim in Almere professionals op weg naar ander werk of meer verantwoordelijkheden op hbo-niveau, zoals bezoeker Meredith, 42 jaar die afgelopen Open Avond langs kwam: ‘Ik hoop deze avond meer informatie te krijgen over de opleiding. Ik kan nu echt specifiek doorvragen en in gesprek met de docent. Ook geeft deze avond me net dat duwtje in de rug dat ik nodig heb. Vanavond is allesbepalend.’

Deeltijd goed te combineren met baan
Op 23 maart kunnen professionals zich online oriënteren op studies in de sectoren zorg en welzijn, onderwijs en techniek. Het aanbod bestaat uit zowel 2-jarige Ad’s als 4-jarige bachelors. Een Ad is een verkorte, zelfstandige studie op hbo-niveau. Met zo’n Ad-diploma op zak kun je in je functie doorgroeien of in 2 jaar extra studie alsnog een bachelor afronden. En dat kan steeds beter naast een baan, want veel deeltijdstudies zijn flexibel en modulair opgezet: dit biedt studenten meer vrijheid om zelf te bepalen op welk moment ze studeren, hoe en waar(op).

Een leven lang ontwikkelen
Om aan te sluiten op het sterk veranderende werkveld biedt Windesheim in Almere steeds meer opleidingen aan die professionals voldoende flexibiliteit en ruimte bieden om naast hun werk de nodige kennis en kunde op te doen die hen straks voor een volgende carrière(stap) klaarstoomt.

Afgelopen Open avond gemist? Maak 23 maart online kennis met de docenten en stel hier al je mogelijke vragen. Aanmelden voor deze Open avond kan hier.