ALMERE - Op 27 juli strijkt Patterns Festival weer neer op het Almeerderstrand om haar vijfde verjaardag te vieren. Een festival dat zich focused op electronische muziek in het genre house, techno en meer.

De organisatie heeft weer tijd en moeite genomen om een prachtig programma neer te zetten, waaronder TAG & Wandrach een live act uit Berlijn die regelmatig te zien zijn in de welbefaamde Duitse club Tresor. Uiteraard ontbreekt het ook niet aan artiesten van eigen bodem. Het Amsterdamse duo Disk Space, Dave Mech & RUR live, Dubstone & Kelvin Celcius, Dee Marbus en Hakim Midhat.

Daarnaast is er dit jaar een tweede podium toegevoegd aan het festival waar breakbeat, drum & bass, techno en UK rave gedraaid wordt. Op dit podium zal onder andere Daniel Englisch zijn nieuwe live act performen met Anthony Mills (US) en wordt vergezelt door Kiki Toao, Gysèle, Man Unseen en Lie-Dope.

Tot 16:00 uur is het festival geheel gratis te bezoeken. Na 16:00 is er een ticket nodig of betaal je een entree fee bij de ingang: Voorverkoop online € 15,= incl. 4 consumptiemunten. Aan de kassa € 15,= zonder consumptiemunten.