ALMERE - Almere Buiten is op dinsdag 5 april een nieuw De Beren bezorgrestaurant rijker. Doorgewinterd ondernemersstel John Ramlal en Marjolein Goud zijn de trotse nieuwe eigenaren van dit splinternieuwe bezorgrestaurant. Gasten die thuis willen genieten van wat De Beren te bieden heeft, kunnen kiezen van een uitgebreide kaart. Van spareribs, saté en burgers, tot aan zalmfilet of varkenshaas. Maar ook voor de vegetariër of veganist is er veel te kiezen, zoals de red carrot burger of een veganistische saté. John Ramlal vertelt over de nieuwe aanwinst: "Na het succesvol opstarten en uitbaten van ons De Beren restaurant in Almere, vonden we het tijd voor een tweede avontuur. We willen graag iedereen de kans geven om altijd van onze gerechten te kunnen genieten, of het nu thuis is of in het restaurant."

De Beren bezorgrestaurant Almere Buiten

Het splinternieuwe De Beren bezorgrestaurant is strak opgezet met een moderne keuken. Dit zorgt voor een optimale bereiding van de gerechten en een snelle bezorging. Afhalen kan natuurlijk ook. Buiten de klassiekers op het menu, start het De Beren bezorgrestaurant ook direct met het aanbieden van het lentemenu.

Algemene informatie

Het De Beren bezorgrestaurant in de wijk Almere Buiten, Zuideinde 23, is dagelijks geopend van 16:00 tot 21:30 voor afhalen en bezorgen. Het bezorggebied beslaat postcodes 1318, 1326 t/m 1329, 1331 t/m 1336, 1338 en 1339.