ALMERE - Woonzorgorganisatie Lang Leve Thuis heeft op maandag 14 september de contracten getekend met de Belgische vastgoedbelegger Aedifica om in Almere Buiten een nieuwe zorglocatie met 38 wooneenheden te openen.

Opening begin 2022 De nieuwe woonzorglocatie komt aan de Kalenderweg in Almere Buiten. De sloop- en bouwwerkzaamheden gaan eind van dit jaar van start. In totaal worden 38 wooneenheden gerealiseerd, ook geschikt voor echtparen. Naar verwachting gaat deze locatie begin 2022 open voor ouderen met een zorgvraag.

Uitbreiding Het is de zesde woonzorglocatie sinds de start van Lang Leve Thuis in 2017. Directeur KeesJan Brouwer: “We zijn ontzettend blij met deze nieuwe locatie. In 2018 hebben we in Almere onze eerste locatie geopend – locatie Reedewaard - en dat een tweede locatie zo snel volgt, is wel iets om trots op te zijn. Er is een grote vraag naar particuliere ouderenzorg buiten de reguliere verzorgingshuizen om en wij voorzien in deze behoefte. Zo kunnen echtparen bij ons altijd samen blijven wonen, iets dat vreemd genoeg niet vanzelfsprekend is binnen de zorg.”

Over Lang Leve Thuis Lang Leve Thuis is een woonzorgorganisatie met vijf locaties in Bosch en Duin, Almelo en Almere. De zesde locatie in Almere Buiten wordt naar verwachting begin 2022 geopend. Ouderen met een zorgvraag wonen in zelfstandige wooneenheden op de locaties met 24uurszorg. www.langlevethuis.nl