ALMERE - Happy Vitality introduceert in Almere het beweegprogramma FitStap, ontwikkeld door de Koninklijke Wandel Bond Nederland. Het doel is dat deelnemers zich in 12 weken weer fit en vitaal voelen. Voldoende beweging in combinatie met een gezonde geest in een vitaal lijf staat centraal.

Om duurzaam succes te hebben, werken deelnemers aan inzicht in gedrag, patronen en leefstijl. Gecertificeerd FitStap coach Trisha van Isselmuden (40), weet uit eigen ervaring het belang van een leefstijlverandering. “Als dertiger kwam ik met chronisch vermoeidheid syndroom (CVS) ‘achter de geraniums’ te zitten. Ik keek jaloers naar gepensioneerden die vitaal op de fiets hun boodschappen deden, want ik was jong en kon niks meer. Bewegen was een van de dingen die mij hielp. Juist wanneer ik heel moe ben, helpt het mij meer om een half uur te wandelen, dan om op de bank te liggen. Beweging is heel belangrijk voor je vitaliteit, dat kan ik uit ervaring zeggen. En de buitenlucht geeft een fris gevoel in je hoofd en ontspanning.”

Zelf je training plannen
Tijdens de FitStap trainingen is er – naast beweging – ook aandacht voor voedingskennis, motivatie/coaching en cognitieve fitness. Elke week is er één groepstraining. Daarnaast train je als deelnemer twee keer in de week zelfstandig op je eigen moment.

Gratis FitStap app
Naast fysieke bijeenkomsten vindt er via de FitStap app ook online, interactieve ondersteuning plaats. Het verkrijgen van inzicht, vergroten van het zelfvertrouwen, laagdrempeligheid, haalbaarheid en plezier staan voorop. Extra 1-op-1 coaching is mogelijk bij Happy Vitality.

Trisha zegt “Inmiddels gaat het een stuk beter met mij. Ik heb mijn leefstijl stap voor stap aangepast en qua werk het roer volledig omgegooid. Ik werkte als productmanager bij een bank toen ik ziek werd. Tijdens mijn herstel besloot ik mijn hart te volgen en voor mezelf te beginnen. Ik heb me omgeschoold tot holistisch leefstijlcoach en ben mijn eigen coaching praktijk gestart in Almere. Happy Vitality staat voor ‘gelukkig en vitaal jezelf zijn’, want dat gun ik iedereen. Het FitStap programma past heel goed bij mijn missie om mijn klanten te begeleiden naar een energieker en blijer leven. Of je nu al een basisconditie hebt of niet. Het programma is wat mij betreft de leukste en gezelligste manier om vitaal te worden. Ik ben er trots op dat ik de eerste FitStap coach van Flevoland ben.”

Aanmelden
Het 12 weken durende programma FitStap bij Happy Vitality. Het introductietarief is € 97,-. Er zijn verschillende startdata in juni 2019 in Almere. Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.happyvitality.nl. Op deze website vind je ook meer informatie over FitStap en het aanbod van Happy Vitality.