ALMERE - De winnaar van de verkiezing voor de Hasbro Spelen is bekend. Na een verkiezing waarbij alle Nederlanders konden stemmen op hun favoriete plaats, heeft Almere met 34 procent van de stemmen overtuigend gewonnen. Naast Almere waren ook Arnhem, Nieuwegein, Dordrecht en Laren kanshebbers. Zowel inwoners uit de deelnemende plaatsen als de rest van Nederland konden de afgelopen weken stemmen.

Almere verwelkomt met veel enthousiasme de Hasbro Spelen op zondag 24 september, tijdens het Uitfestival Almere Centrum. Op deze dag wordt het bruisende Esplanadeplein in het hart van Almere tussen 12:00 en 17:00 uur omgetoverd tot hét ultieme evenement waarop jong en oud plezier beleven met iconische spellen- en speelgoedmerken van Hasbro. Zo kun je je onder andere laten schminken als jouw favoriete personage van My Little Pony of Transformers, maak je onvergetelijke herinneringen door met Peppa Pig op de foto te gaan en speel je een potje levensgroot Twister of Jenga. Ook andere bekende merken als Nerf en Play-Doh zijn van de partij.

100 jaar Hasbro
De Hasbro Spelen worden georganiseerd ter ere van het 100-jarige bestaan van het speelgoedmerk. Met tientallen bekende spellen- en speelgoedmerken verbindt Hasbro al meer dan een eeuw mensen door de kracht van spelen. Hasbro is ervan overtuigd dat ondanks alle maatschappelijke en technologische veranderingen, één ding over alle generaties hetzelfde is gebleven: de wens om samen te spelen, te lachen en mooie momenten te creëren en voegt dit allemaal samen op het evenement.

Kortom, de Hasbro Spelen worden de ideale gelegenheid voor iedereen om samen te komen en plezier te maken met de merken van Hasbro. Meer informatie over wat je kunt doen op de Hasbro Spelen, vind je op onze website. Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht? Laat het ons dan even weten zodat we jou hierover als eerste kunnen informeren.