ALMERE - Aankomende Moederdag kunnen kinderen hun moeder op een wel heel bijzondere manier verrassen. Met een picknick tussen de dieren! Stichting Stad & Natuur Almere stelt de weide van Kinderboerderij Den Uylpark exclusief open en Deli Nomads zorgt voor een goed gevulde en heerlijke picknickbox.

Samen genieten van een gezellige familiepicknick als brunch van 10-12 uur of lunch tussen 12-14 uur, en knuffelen met de pony's, geiten, schapen en konijnen: op zondag 8 mei kan het in de weide van Kinderboerderij Den Uylpark. Dat is nog eens een unieke manier om mama in het zonnetje te zetten!

Voor elk wat wils

Deli Nomads heeft zijn twee verschillende picknickboxen samengesteld. Er is voor elk wat wils. De box voor volwassenen bestaat uit onder meer een verse croissant met aardbeienjam, een gekookt eitje, een spiesje met wraps en een flesje jus d’orange. Voor de kinderen zijn er poffertjes, een wafel en een pakje sap. Ook zit er een leuk knutselcadeau bij, waarmee ze voor mama een heerlijk geurzakje uit de natuur kunnen maken.

Praktische info
Een picknickbox voor volwassenen kost €15,00 p.p., voor kinderen zijn de kosten €10,00 p.p. Het is handig om een eigen picknickkleed en kussentjes mee te nemen. Bij minder goed weer kan de picknickbox worden opgehaald bij Kinderboerderij Den Uylpark. De capaciteit is beperkt, dus reserveer op tijd. Dat kan via www.stadennatuur.nl!