ALMERE – Vanaf vandaag is McDelivery ook beschikbaar in Almere. Met de app van Uber Eats kunnen gasten hun favoriete McDonald’s producten bestellen bij McDonald’s restaurants Almere Stad en Almere Buiten. Almere is de eerste stad in Flevoland waar McDelivery wordt gelanceerd.


In andere steden weten McDonald’s liefhebbers McDelivery al massaal te vinden. Nu kunnen gasten in Almere ook gebruik maken van de dienst, bijvoorbeeld tijdens een dagje uit op de Kemphaan of bij lekkere trek tijdens een tussenuur. Het voordeel van McDelivery is dat gasten nu altijd en overal hun favoriete McDonald’s producten kunnen bestellen, makkelijk en snel op de mobiel.

Doorslaand succes
“De uitbreiding van McDelivery naar Almere is een logische volgende stap in de uitrol van McDelivery in Nederland,” vertelt Joost Elshof, Brand Manager bij McDonald’s Nederland. “McDelivery wordt in alle steden waar we actief zijn ontzettend positief ontvangen. We zijn blij dat we onze gasten in Almere nu ook van het gemak van McDelivery kunnen voorzien.”

McDonald’s één van de populairste Uber Eats-restaurants
Aukeline Tolman, de General Manager Uber Eats Nederland, is ook blij met de introductie van McDelivery in Almere: “McDonald’s is een van de meest populaire restaurants in de Uber Eatsapp. Het is geweldig dat we deze mooie samenwerking nu ook naar Flevoland uit kunnen breiden.” Nu ook betalen met iDEAL McDelivery via Uber Eats is in juli 2017 in Nederland gelanceerd, als eerste in Amsterdam. Sindsdien zijn er steeds meer steden bijgekomen, zoals Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden, Groningen, Haarlem, Delft en Eindhoven. Ook is de dienst nog toegankelijker gemaakt voor gasten, bijvoorbeeld door de mogelijkheid te bieden om bestellingen via iDEAL te betalen.

Hoe werkt het?
Het bestellen is heel simpel. De gebruiker downloadt de Uber Eats app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn favoriete McDonald’s producten en betaalt in de app met zijn of haar iDEAL, creditcard of PayPal account. Zodra de koerier op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. De koerier meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op bij het restaurant en bezorgt de McDelivery bestelling dan binnen gemiddeld tien minuten op de door de gebruiker ingevoerde locatie. Ook bij McDelivery bestellingen is de kwaliteit van de producten top prioriteit. Zo worden koude producten als eerste door de koerier ingepakt. De warme producten als laatste en de frietjes als allerlaatst. Zo doen we ons best om gasten thuis lekker te laten genieten.