ALMERE - Gitaarsalon de Oostvaarders gaat haar 5e seizoen in en het belooft opnieuw een serie vol zielsverwarmende gitaarmuziek te gaan worden. Het herfstconcert op 29 september wordt een ware beleving, met Emma Eveline (zang) & Pieter Nanne (gitaar) plus een ‘cameo’ optreden van Z.o.o. guitar duo. Emma’s intieme stem was een van de hoogtepunten tijdens het Almere Havenfestival gitaarspektakel onlangs. De perfecte kick-off van het nieuwe Oostvaarders seizoen!

Zangeres Emma Eveline en gitarist Pieter Nanne nemen je mee naar hun gesprekken aan de keukentafel als vader en dochter. Zij delen hun inzichten, die ook bij deze tijd van het jaar horen. Het planten van zaadjes als basis voor het nieuwe wat komen gaat. Zij verwoorden deze gedachten in hun muziek van kleinkunst tot jazz. Met onder andere nummers van Joni Mitchell, Dirk de Witte, Nina Simone & Jules de Corte. Kleine liedjes, met grote inhoud, daar houden zij van!

Over Gitaarsalon de Oostvaarders
Deze unieke concertserie heeft inmiddels een vaste plek veroverd in de harten van gitaarliefhebbers. Met een intiem gitaar recital in combinatie met een smakelijk 3-gangen menu wordt ieder kwartaal de seizoensovergang gevierd. Het publiek geniet van een onvergetelijke culinaire én muzikale ervaring in de ongedwongen setting van Gasterij de Oostvaarders, met uitzicht over natuurgebied de Oostvaardersplassen. Deze concerten worden georganiseerd door Stad & Natuur Almere, Gasterij de Oostvaarders en Z.o.o. guitar duo.

De kosten bedragen € 49,50 exclusief dranken. Kaartjes kunnen gereserveerd worden via de website www.stadennatuur.nl.