ALMERE - Kim Jaeger aan de piano, Marre de Graaff op bas, en Christian Palmieri op drums vormen samen 'The Jaeger Experiment'. Op vrijdagavond 12 april 2024 opent Theater De Glasbak haar deuren voor een betoverende avond vol live jazz, gepresenteerd door dit dynamische jazztrio.


Net zoals Kim Jaeger zich na zijn opleiding richtte op compositie, zo verkennen de leden van 'The Jaeger Experiment' voortdurend nieuwe mogelijkheden en grenzen binnen de jazzmuziek. Het unieke geluid van ‘The Jaeger Experiment’ mengt jazz met Latijns-Amerikaanse, Afrikaanse, flamenco en Braziliaanse invloeden en biedt een levendige mix van gestructureerde composities en spontane creativiteit waardoor ze opvallen in de hedendaagse jazzscene.

Het belooft een avond vol muzikale virtuositeit te worden. Bij aankomst worden alle gasten verwelkomd met een heerlijk eerste drankje, om de avond in stijl te beginnen.

The Jaeger Experiment zal op woensdag 3 april om 13:00 uur kort te horen zijn in de uitzending van 'Herberg Flevoland' van Omroep Flevoland.

Kaarten zijn voor €12,50,-- per stuk te bestellen via Eventbrite. Beperkte kaarten via de kassa beschikbaar. Aanmelden is dan wel verplicht via aanmeldingendeglasbak@deschoor.nl