FLEVOLAND - Een nieuwe en exclusieve business community, genaamd de Golden Circle, is maandag 19 juni 2023 gelanceerd met als doel de krachtige verbindingen tussen toonaangevende CEO's, directeuren, eigenaren, managers en organisaties te bevorderen en hen te ondersteunen bij het bereiken van nieuwe hoogten in hun bedrijven. De Golden Circle is opgericht door haar directeur, Jolanda Seton, een ervaren verbinder in de provincie en voormalig directeur van de VBA. Ze werd genomineerd als Flevolandse Zakenvrouw van het jaar 2022 en heeft als doel de provincie sterker te maken door samenwerking tussen grote bedrijven te stimuleren. Ze gelooft sterk in het potentieel van Flevoland en wil de leden van de Golden Circle helpen profiteren van het brede scala aan diensten dat de provincie te bieden heeft.

De Golden Circle biedt een unieke club waar CEO's elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen delen en toegang hebben tot waardevolle kennis en expertise. Daarnaast worden de achterliggende organisaties ook met elkaar verbonden en gestimuleerd om met elkaar samen te werken via een uitgebreid online platform. Het doel van deze community is om een omgeving te creëren waarin top-CEO’s en hun organisaties elkaar kunnen inspireren, van elkaar kunnen leren en samen kunnen groeien. Jolanda Seton is ervan overtuigd dat door samenwerking en het delen van kennis, de bedrijven in Flevoland sterker kunnen worden en hun groeipotentieel kunnen vergroten.

De voordelen van het lidmaatschap bij de Golden Circle zijn onder andere:

· Netwerkmogelijkheden: Leden krijgen exclusieve toegang tot een netwerk van gelijkgestemde CEO's en hebben de mogelijkheid ervaringen met elkaar te delen en te samen te sparren;
· Kennissessies en masterclasses: De Golden Circle organiseert regelmatig kennissessies, workshops en masterclasses waarbij gerenommeerde sprekers en experts uit de industrie worden uitgenodigd om waardevolle inzichten en inspiratie te delen. Deze sessies zijn niet alleen voor de directeuren toegankelijk, maar ook voor hun collega’s binnen de organisatie;
· CEO Tafels: Leden hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan CEO Tafels, waar ze in een vertrouwelijke en exclusieve setting kunnen discussiëren over uitdagingen, trends en strategieën met andere CEO's;
· Gepersonaliseerde ondersteuning: De Golden Circle biedt gepersonaliseerde ondersteuning aan leden, variërend van advies op maat tot toegang tot exclusieve bronnen en tools die bijdragen aan hun zakelijk succes;
· Een online platform wat samenwerking tussen de organisaties ongekend eenvoudig maakt;
· High-class evenementen, unieke trips en meer!
Om ervoor te zorgen dat de Golden Circle een waardevol netwerk blijft voor gelijkgestemde CEO’s en bedrijven, hanteert zij toelatingscriteria. Om in aanmerking te komen voor het lidmaatschap dient de organisatie te voldoen aan minimaal één van de volgende criteria:
• Een jaarlijkse omzet van minimaal 1 miljoen euro.
• Een organisatie met minimaal 25 medewerkers.

Maandag 19 juni vond de officiële lancering plaats tijdens een exclusief feest voor genodigden. Gedurende dit evenement was er de gelegenheid voor de uitgenodigde CEO’s om elkaar te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en een voorproefje te krijgen van de waardevolle kansen die de Golden Circle biedt. De groep van ongeveer 50 personen die samen zo’n 35 grote bedrijven vertegenwoordigen waren zeer enthousiast over de nieuwe Flevolandse businessclub. Met dit eerste evenement heeft de Golden Circle de spreekwoordelijke “lat” direct hoog gelegd en daarmee een duidelijk visitekaartje afgegeven.

De Golden Circle nodigt CEO's die voldoen aan de toelatingscriteria van harte uit om lid te worden van deze exclusieve businessclub en de voordelen te ervaren die het lidmaatschap met zich meebrengt.

Voor meer informatie over de Golden Circle en het lidmaatschap kunt u terecht op goldencircle.club of neem contact op via info@goldencircle.club.