ALMERE - Stad & Natuur verzorgt vanaf deze zomer ook activiteiten op het Almeerderstrand! Elke twee weken tussen 13-16 uur vind je de meest toffe workshops voor kinderen in de Stad & Natuur strandtent. Laat je dus uit en letterlijk in de tent lokken.

De strandtent vind je elke twee weken tussen 13.00 -16.00 uur op woensdagmiddag op het Almeerderstrand, in de buurt van Strandrestaurant Poortdok en naast het atelier van StrandLAB. De eerstvolgende activiteit is op 20 juli. Kleine en grote mensen kunnen dan komen strandjutten en hun vondsten met aquarel vastleggen. De activiteiten zijn op basis van inloop én helemaal gratis.

Verder kun je deze zomer onder andere dijken bouwen, een kettingreactie maken en nog meer strandjutten! Op zaterdag 30 juli is er een bijzondere activiteit, namelijk zandsculpturenfestijn. Tijdens dit festijn ben jij de kunstenaar en maak je zelf een zandsculptuur.

Stad & Natuur verzorgt al jaren toffe workshops en activiteiten op de Kemphaan, in het Vroege Vogelbos, het Klokhuis en op de verschillende kinderboerderijen. Vanaf dit voorjaar doet zij dat ook op het Almeerderstrand. In en rondom de tent.

Voor een echt vakantiegevoel, kom je dus naar de tent van Stad & Natuur. Wil je weten wat er in de zomervakantie op het strand op het programma staat? Kijk dan op onze website https://www.stadennatuur.nl/almeerderstrand. De programmering op het Almeerderstrand is mede mogelijk gemaakt door Kleur in Cultuur, Sietse van der Wal, Jacco Steendam, de Buiten(w)eter en nog veel meer lokale kunstenaars en workshopleiders.