ALMERE - Op Koningsnacht en Koningsdag staat Almere Centrum in het teken van een Koninklijk Feestweekend! Het feest begint uiteraard al op Koningsnacht, vrijdag 26 april met een feestelijke line-up van artiesten op de Grote markt. Koningsdag zelf staat in het teken van ALLY Kingsday met opnieuw verschillende live acts maar ook dans, bungeejump-trampolines, verschillende attracties en de Koningsmarkt.

Koningsnacht
Het feest wordt afgetrapt op vrijdagavond om 18.00 uur. Achtereenvolgens staat Stef, Fella, Bradley Moose & Eloy Hoose, Anno en KAI op het podium. Ze brengen een afwisselend repertoire van stijlen en performances die de feeststemming er goed in zal krijgen. De laatste act staat geprogrammeerd van 23.00 tot 00.00 uur.

ALLY Kingsday
Zaterdag worden de feestelijkheden op de Grote Markt weer opgepakt. Vanaf 13.00 staan er eerst spetterende dansoptredens van vier lokale dansscholen op het programma. Hierna pakken diverse artiesten en acts het podium om tot middernacht het feestende publiek te trakteren op energieke en afwisselende acts. Enkele namen die op het programma staan zijn Wesley Meurs, Laura Fischer, Mits Mitchell en Dennis Wizze. Maar dit is slechts een kleine greep uit de line-up van talenten die kunnen worden verwacht.

Koningsmarkt
Verspreid door het centrum kunnen bezoekers heerlijk struinen langs de verschillende kraampjes van de Koningsmarkt. Er zijn allerlei lekkere hapjes te proeven maar er zijn ook kramen met kleding, sieraden, schoenen, speelgoed en nog veel meer te vinden. De markt is bij goed weer geopend van vrijdag 26 april om 17.00 uur tot en met zaterdag 27 april om 17.00 uur.

Attracties voor jong en oud
Op het Forum en het Stadhuisplein staan verschillende leuke attracties opgesteld. Zo kan er heerlijk worden gesprongen op een bungeejump-trampoline en zijn er een draaimolen, een ballengooikraam en meer.Kortom, Almere Centrum is dé plek om dit gezelligste feest van het jaar te vieren!Alle informatie over tijden, programma en een oranje-winactie van Almere Centrum staat op almerecentrum.nl/evenementen/koningsdag