LELYSTAD - Goedkoper wonen door een lagere energierekening? Dat kan op heel veel manieren. Het beste begin is natuurlijk wel een maatadvies van een onafhankelijke adviseur. Kom daarom op zaterdag 28 september tussen 13:00 – 15:00 uur naar het inloopspreekuur van het energieloket Flevoland in de duurzaamheidswinkel (Stadhuisplein 51, Lelystad) en breng in kaart hoe de energierekening omlaag kan. Zowel kopers als huurders kunnen binnen stappen tijdens het inloopspreekuur, vooraf een afspraak maken is niet nodig. Het zaterdagspreekuur van het energieloket Flevoland is aanvullend op de doordeweekse inloopspreekuur zodat ook werkende mensen zich kunnen verdiepen in de materie.


Wat kunt u verwachten van een onafhankelijk advies? Besparen gaat hand in hand met keuzes en gedrag. Leg de energiebespaarmeetlat eens langs uzelf en kijk welke snelle maatregelen in en om het huis uw rekening omlaag kunnen brengen. Verder verbetert de adviseur via “het inzicht” in de woning en oriënteert of zonnepanelen interessant voor u kunnen zijn.

Bent u komende zaterdag verhinderd? Bekijk dan de contactpagina van onze website voor alle locaties en openingstijden. Wilt u op de hoogte blijven over energienieuws en andere zaken? Meld u zich dan aan op de nieuwsbrief en volg het energieloket Flevoland op Facebook en Twitter.