ALMERE - Kinderen hoeven zich in de zomervakantie in Almere niet te vervelen. Elke woensdagmiddag van 26 juli t/m 23 augustus wordt er op het Forum of op de Esplanade in Almere Centrum Kids Fun georganiseerd. Elke week staat in het teken van een ander thema en kunnen kinderen gratis meedoen aan leuke workshops of aan sportieve, educatieve of creatieve activiteiten.


Sport & Spel – woensdag 26 juli
Kids die stoom willen afblazen met sportieve prestaties zijn deze dag op de Esplanade aan het juiste adres. Ze kunnen springen op het springkussen, vliegeren, meedoen aan verschillende balsporten, hun uithoudingsvermogen testen op een hindernisbaan en racen met op afstand bestuurbare auto's. Als ze aan alle activiteiten meedoen, krijgen ze een leuke verrassing.

Crea Fun – woensdag 2 augustus
Crea Bea's en Benno's kunnen zich vandaag uitleven op het Forum. Er zijn verschillende leuke creatieve workshops en activiteiten waarbij leuke kunstwerkjes worden gemaakt. Deze kunnen na afloop mee naar huis worden genomen. Er wordt ook street-art gemaakt en een speciaal schminkteam tovert kinderen om tot hun favoriete dier of karakter.

Jump Fun – woensdag 9 augustus
Vandaag kunnen kinderen losgaan op verschillende springkussen en opblaasbare klim-toestellen op de Esplanade.

Jungle Fun – woensdag 16 augustus
Bioloogjes in de dop leren deze woensdagmiddag alles over verschillende diersoorten. In samenwerking met Almere Jungle is er veel plezier te beleven op het Forum! Kinderen kunnen er bananen vangen, verdwalen in het maisdoolhof, jungle kunstwerkjes knutselen, springen op springkussens en nog veel meer.

Circus Fun – woensdag 23 augustus
Geboren circusartiesten kunnen op het Forum hun talent laten zien bij leuke circusworkshops of attracties. Er zijn ook verschillende voorstellingen en optredens van professionele circusartiesten.

Alle activiteiten starten om 13.00 uur en toegang is gratis.
Meer informatie staat op https://www.almerecentrum.nl/nl/evenementen/woensdagmiddag-kidsfun-activiteiten