ALMERE - Betreed de betoverende wereld van Kerstcircus Almere, waar magie en spektakel samenkomen onder de grote circustent! Kerstcircus Almere gepresenteerd door Circus Bolalou is in de kerstvakantie te zien in Almere(Buiten): Locatie “ Rio de Janeiroplein”. En u bent uitgenodigd voor een adembenemende shows vol verrassingen en nieuwe acts!

Stap binnen in een wereld vol magie, verwondering en betovering, waar dromen werkelijkheid worden. Geniet van klassiek circus in een modern jasje. Onze getalenteerde en veelzijdige artiesten komen van over de hele wereld om u een verbluffende show te bezorgen.

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen bij een van onze 1,5 uur durende shows. Neem een kijkje in de wereld die zich “circus” noemt.

Het circus wordt gerund door Steffie, een van de weinige vrouwelijke circusdirecteuren in Europa. Speciaal voor u zorgt zij met haar artiesten uit verschillende landen voor ruim 90 minuten circusplezier. Voor en tijdens de show kunt u genieten van heerlijke versnaperingen. En maak uw uitje compleet met een van de magische souvenirs.

In de kerstperiode zijn er vanaf vrijdag 22 December t/m zondag 7 Januari dagelijks voorstellingen:
- Première vrijdag 22 December 19.00 uur - Maandag t/m zaterdag dagelijks show om 15.00 uur
- Op zondags om 11.00 uur en 15.00 uur
- 1 e en 2e Kerstdag om 11.00 uur en 15.00 uur
- En op 22, 23, 29, 30 December en 5, 6 Januari om 19.00 uur.

Kaarten kun u online reserveren via www.circus-bolalou.nl of 60 minuten voor elke show aan de circuskassa. De voorstellingen om 19:00 uur zijn speciale actievoorstellingen met gereduceerde entreeprijzen. Alle info omtrent kaarten is te vinden op de website. www.circus-bolalou.nl