ALMERE - Deze zomer speelt Theatergroep Suburbia de Nederlandse komedie ‘Desperado’, over vier cowboys in de polder. De voorstelling is te zien van 3 juni tot en met 11 juli 2021. De kaartverkoop start 6 april. Er is een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar vanwege de coronamaatregelen.

De zomervoorstellingen van Theatergroep Suburbia op Stadslandgoed De Kemphaan in Almere zijn na zestien jaar uitgegroeid tot een ware Almeerse traditie. Met pijn, vanwege de coronapandemie, moest vorig jaar de zomervoorstelling van Suburbia worden geannuleerd. Maar nu is het dan zover. Suburbia gaat deze zomer, volledig corona proof, het lang verwachte ‘Desperado’ spelen.

Vier vrienden komen elke zaterdagmiddag samen in hun clubhonk. Harry, Leo, Robin en Bert verkleden zich als cowboys en wanen zich even vier helden uit het Wilde Westen. Ruwe, goudeerlijke kerels die respect afdwingen en voor elkaar door het vuur gaan. Maar in het dagelijkse leven voelen ze zich onbegrepen en tekortgedaan. Op hun werk en door hun vrouwen. Verongelijkt zoeken ze steun bij elkaar tegen de oneerlijke grote boze buitenwereld.

‘Desperado’ is briljant geouwehoer van vier mannen met kleine hartjes. Zwartgallig maar onweerstaanbaar geestig, geschreven door Ton Kas (tv show ‘Promenade’) en Willem de Wolf, ook wel bekend als het duo Kas & de Wolf.

De kaartverkoop start dinsdag 6 april. Er is een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar vanwege de coronamaatregelen. Om teleurstelling te voorkomen is het belangrijk meteen je kaarten te bestellen. Suburbia volgt voor jouw en onze veiligheid nauwgezet de coronamaatregelen van de Rijksoverheid op.

Tekst: Ton Kas en Willem de Wolf, regie: Albert Lubbers, spel: Ali Ben Horsting, Fahd Larhzaoui, Iwan Walhain, Titus Boonstra, decor- en lichtontwerp en techniek: Neal Groot, kostuumontwerp: Dorien de Jonge.

‘Desperado’ is te zien van 3 juni tot en met 11 juli 2021. De première is donderdag 10 juni. Speeldagen zijn van woensdag tot en met zondag. De kaartverkoop opent 6 april. Kaarten vanaf € 27,00. Je kunt je kaarten per huishouden bestellen. Behoor je niet tot hetzelfde huishouden? Bestel dan apart. Vanwege de coronamaatregelen zijn aanpassingen wellicht noodzakelijk. Meer informatie over de voorstelling op www.theatergroepsuburbia.nl/voorstelling/desperado.