ALMERE - De Jumbo winkel aan het Geinplein 32-37 in Almere krijgt een nieuw uiterlijk. Vanaf woensdag 21 februari om 09:00 uur kunnen inwoners van Almere en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel. Klanten hebben hier straks nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment. Daarnaast wordt de indeling van de winkel ruimer en overzichtelijker en is er verduurzaamd.

Filiaalmanager Sjoerd Ammerlaan vertelt: "Ik kijk er met het winkelteam naar uit om klanten uit Almere en omgeving opnieuw te verwelkomen in de verbouwde winkel, die straks ruim 1.350 vierkante meter vloeroppervlakte telt. Klanten kunnen straks weer bij ons terecht voor wat ze van Jumbo kunnen verwachten: de beste en lekkerste producten voor verrassend lage prijzen. Naast een mooi en uitgebreid assortiment, krijgt de winkel nu ook een vernieuwd servicepunt, 5 self checkout kassa's en een nieuwe Kletskassa, voor iedereen die om een praatje verlegen zit."


Meer aandacht voor vers en vlot winkelen
Op het versplein kunnen klanten terecht voor een ruim aanbod dagverse producten. Denk aan groenten, fruit, (gegrilde) vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Ook kunnen klanten voortaan zelf verse macarons scheppen. De winkel beschikt over zelfscanners en 5 speciale self checkout kassa's waar klanten hun boodschappen binnen een handomdraai kunnen afrekenen.

Duurzame ontwikkelingen
In 2030 wil Jumbo dat alle energie die voor haar winkels wordt gebruikt fossielvrij is en 100% duurzaam wordt opgewekt. Om deze ambitie na te streven, wordt er tijdens de verbouwing rekening gehouden met de verduurzaming van het pand en van de verschillende winkelelementen. Zo krijgt deze Jumbo nieuwe koelingen die met deuren worden afgesloten zodat de kou in de koeling blijft en er minder energie verbruikt wordt.

Openingsactie
Alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een ambachtelijk gebakken appeltaart (deze actie is geldig zolang de voorraad strekt).


Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkels aan Jaagmeent 250 en het Detroitpad 1 in Almere of makkelijk en snel boodschappen bestellen op Jumbo.com.