ALMERE - Deze meivakantie is er voor jou van alles te doen in de Almeerse natuur! Bij Stad & Natuur organiseren we op verschillende locaties in Almere vakantieactiviteiten. Ben je benieuwd wat er te doen is?

Lentemiddag op de Kemphaan
Op 2 mei van 13-16 uur kun je je laten onderdompelen in het thema lente op Stadslandgoed de Kemphaan. Temidden van het groen van de Kemphaan, zullen kinderen hun nieuwsgierigheid voeden met de Mad Science Workshop 'Lente'. Kinderen gaan zaadjes planten en de geheimen van groei en bloei ontdekken. Terwijl ze zich verwonderen over de kleine wonderen van de natuur, leren ze spelenderwijs over de cyclus van het leven. Daarnaast is er een toffe theatervoorstelling ‘Schaap in het bos’ dat om 13.00 en 14.30 uur gespeeld wordt. Ga je ook graag creatief aan de slag? Dan kom Kleur in Cultuur met een workshop bloemen maken van papier en/of stof! Reserveer vooraf voor de verschillende activiteiten via www.stadennatuur.nl.

Dieren maken op hout
Op Kinderboerderij den Uylpark op dinsdag 30 april van 13-16 uur, wordt de creativiteit van kinderen uitgedaagd tijdens een creatieve workshop onder leiding van Hessel van Kleur in Cultuur. Hier kunnen ze hun creativiteit kwijt door dieren op stukjes hout te maken.

Super Hallyday
En voor degenen die hun vakantie op een spetterende manier willen afsluiten, wacht op vrijdagmiddag 3 mei van 13-17 uur de eerste Super Hallyday. Talent in Opleiding, Kleur in Cultuur en Stad & Natuur bundelen hun krachten op het Clarence Seedorf Playground in Stedenwijk, waar jong en oud samenkomen voor een dag vol sportiviteit, creativiteit en natuur.

Voor meer informatie over deze activiteiten bezoek www.stadennatuur.nl.