ALMERE - Het hoogste punt is bereikt! Begin oktober is Kabelshop.nl samen met Groothuis Bouwgroep begonnen met de realisatie van een nieuw en duurzaam bedrijfspand. Dit pand wordt naast het huidige pand gebouwd op bedrijventerrein Sallandsekant aan de A6 in Almere. De feestelijke opening van het gebouw zal in mei 2022 plaatsvinden.

Het nieuwe bedrijfspand is helemaal klaar voor de toekomst. Zo worden er zonnepanelen geplaatst en is het gebouw volledig energieneutraal. De totale bedrijfshuisvesting omvat zo’n 6200 m2 met een distributiecentrum van maar liefst 12 meter hoog. De diverse kantoorruimtes en voorzieningen in het toekomstige pand passen helemaal bij een moderne werkomgeving en dragen bij aan het welzijn van het personeel.

Kabelshop.nl startte in 2015 als klein bedrijfje in Nederhorst den Berg. De webshop was zo’n succes dat het bedrijf zich in 2019 vestigde in een groter pand in Almere. De afgelopen jaren is de groei alleen maar toegenomen en heeft Kabelshop.nl inmiddels een ruim assortiment met meer dan 15 productcategorieën. Het bedrijf is niet meer gericht op kabels alleen, maar specialiseert zich ook in onder andere verlichting, beveiliging, hang- en sluitwerk, ongediertebestrijding, en alles voor je huis en tuin. Om zowel het assortiment als de verschillende afdelingen binnen het bedrijf blijvend te laten groeien, is een groter pand meer dan welkom. In dit nieuwe pand zal een grote automatiseringsslag plaatsvinden om efficiënter te kunnen werken. Ook wordt er geïnvesteerd in diverse IT projecten.

Kabelshop.nl
kijkt heel positief naar de toekomst. Het bedrijf heeft als doel te blijven groeien en innoveren om daarmee alle klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.