ALMERE - Hogeschool Windesheim organiseert op 12 en 17 mei het Comakership Meetingpoint. Tijdens deze bedrijvenmarkt brengt de hogeschool organisaties en studenten met elkaar in contact voor het uitvoeren van stages, comakership- en afstudeeropdrachten. Bedrijven en instellingen worden uitgenodigd deel te nemen en hun opdrachten aan studenten voor te leggen.


Het evenement heeft de vorm van een beurs en netwerkbijeenkomst. De aanwezige studenten starten in september 2022 met hun praktijkopdrachten en (afstudeer)comakerships. Zij gaan op zoek naar oplossingen voor concrete vraagstukken van organisaties. Tegelijkertijd helpen deze organisaties studenten aan een leerzame ervaring.

Er zijn twee meetingpoints gepland:

  • Donderdag 12 mei van 15.30 tot 17.30: HBO-ICT en Ad Software Development.
  • Dinsdag 17 mei van 15.30 tot 17.30 uur: Management, Business, Law & Finance.

Wat is een Comakership?

Bij Windesheim staat de praktijk centraal: studenten verdienen bijna de helft van hun studiepunten met comakerships, stages of projecten. Een Comakership is een specifieke praktijkopdracht op hbo-niveau voor een student of een team studenten. Zij voeren deze opdracht uit voor een bedrijf of instelling en leveren binnen enkele maanden een oplossing (product of dienst) voor een concreet vraagstuk. Een comakership is dus iets anders dan een (snuffel)stage.

Aanmelden

Kijk voor meer informatie op samenwerkenmetwindesheim.nl/almere.