ALMERE - Normaal viert Stad & Natuur in het Klokhuis de jaarlijkse verjaardag in juni met workshops, activiteiten en rondleidingen. Helaas gaat het dit jaar niet door ivm het coronavirus. Daarom hebben Stad & Natuur en IJspressi de handen ineengeslagen om een Klokhuisijsje uit te delen om de verjaardag van het Klokhuis te vieren. Maar, eerst nog de schone taak aan jou om met ons mee te denken wat de smaak van dit bijzondere ijsje moet worden!

Op 8 juni 2011 werd het Klokhuis geopend door Prinses Maximá. Het Klokhuis is ontworpen door kinderen die prachtige ideeën hadden over de buitenkant, de keuken, spelen en niksen, wassen en plassen en slapen. In navolging op deze ontwerpwedstrijd komt Stad & Natuur in samenwerking met IJspressi met een ijsjesontwerpwedstrijd om de verjaardag van het Klokhuis te vieren!

Een professionele jury buigt zich over alle ijsjesideeën die ingestuurd worden. Welk ijsje smaakt straks het lekkerste? Wel ijsje heeft een mooie kleur? Het winnende ijsje delen Stad & Natuur en IJspressi met trots gratis uit aan 200 klanten per dag in het weekend van 13 en 14 juni. De winnaar krijgt natuurlijk iets speciaals, namelijk 5 liter van het zelfbedachte ijs!

Dus, heb je gevoel voor smaak? En lust jij wel een ijsje? Denk dat met ons mee over het Klokhuisijs! Je kunt van 20 mei tot 10 juni meedenken over een bijzondere smaak die natuurlijk past bij Het Klokhuis en Almere Poort. Stuur je idee naar info@stadennatuur.nl of laat het ons weten via https://www.facebook.com/klokhuisalmere/