ALMERE - Op woensdag 2 november vindt er vanaf 18.30 uur een herinneringsavond plaats bij Monuta Heidi Markus aan de Buitenhovelaan 1 in Almere. De avond staat in het teken van troost, licht en herdenken. Monuta heeft singer-songwriter Tim Knol gevraagd om speciaal voor deze avond een herinneringslied te schrijven dat om 20.00 uur voor het eerst wordt uitgezonden. Daarnaast is er een namenlezing, een lichtjespad en een lokale invulling met onder andere muziek. Deze avond is kosteloos en iedereen kan zich aanmelden t/m 25 oktober 2022 op monuta.nl/november2remember. Per locatie is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Speciaal herinneringslied
De inspiratie voor de tekst van het herinneringslied komt uit de persoonlijke verhalen die mensen zelf konden insturen. Na zijn oproep op 12 september nodigde Tim Knol nabestaanden uit in de studio in Amsterdam voor een inspiratiesessie. Knol draagt zijn lied op aan iedereen die een dierbare mist. Tijdens November 2 Remember zal het lied om 20.00 uur voor het eerst samen te beluisteren zijn tijdens de 27 lokale herinneringsavonden bij Monuta. Op hetzelfde moment zal de uitzending van het lied ook op YouTube, Facebook en Instagram te zien zijn. Zo kan iedereen die dat wil ook thuis een moment van herinnering creëren.

November 2 Remember
Monuta gaat als afscheidsspecialist verder dan alleen de uitvaart. Samen herinneren verbindt. En samen luisteren naar muziek biedt troost. Mensen voelen zich gesteund bij het verwerken van hun verlies. Daarom organiseert Monuta dit jaar November 2 Remember. Om mensen te helpen om open te zijn over afscheid. En samen de herinneringen aan dierbaren levend te houden.

Meer informatie over Monuta Heidi Markus is te vinden op monuta.nl/vestiging/almere.