ALMERE - Van 1 tot en met 6 juli 2024 is de jaarlijkse collecteweek van Stichting Opkikker in Almere. De krachten van ambassadeurs, vrijwilligers en medewerkers worden gebundeld en zij gaan samen langs de deuren om zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting.


Stichting Opkikker krijgt geen overheidssubsidie of geld van grote loterijen. Daardoor is de stichting volledig afhankelijk van donaties, sponsoren en wervingsacties die voor en door hen georganiseerd worden. De collecteweken zijn dan ook heel belangrijk voor de stichting. Niet alleen levert het Stichting Opkikker meer naamsbekendheid op, de opbrengst zorgt er ook voor dat er nóg meer Opkikkerdagen worden georganiseerd voor gezinnen die dat zo hard nodig hebben.

Wil jij ook onderdeel zijn van de jaarlijkse collecteweek en je inzetten voor een goed doel uit je eigen woonplaats? Help mee met collecteren van 1 tot en met 6 juli! Laat het Stichting Opkikker weten, dan ontvang je van hen alle benodigde informatie om mee te lopen! Natuurlijk mag je altijd jouw vrienden, familie en kennissen vragen of ze met je meedoen. Meld je aan via www.opkikker.nl/collecteweek

Over Stichting Opkikker

Als je langdurig ziek bent, heb je nooit 'vrij' van de zorg die jouw ziekte met zich meebrengt. De rest van het gezin ook niet. Daarom is elk lichtpuntje, hoe klein dan ook, superbelangrijk. Dat is wat ze bij Stichting Opkikker doen: lichtpuntjes bieden, zodat gezinnen weer de kracht vinden om door te gaan. Zo helpt Stichting Opkikker inmiddels al ruim 2000 gezinnen met een ziek gezinslid per jaar.

Meer weten over Stichting Opkikker of zelf in actie komen? Neem een kijkje op www.opkikker.nl