ALMERE - Nu de mussen niet meer van het dak vallen luidt Happy Crafts Almere het begin in van het creatieve seizoen. Op 24 september kun je tijdens de Happy Days bij deze nieuwe wolwinkel aan de Meerstraat in Almere-Haven terecht voor een meet-and-greet met de bekende auteur 'Amilishly', leuke aanbiedingen, winacties, een wolproeverij en nog veel meer!


Ontmoet de bekende auteur Alexa Boonstra oftewel Amilishly

Alexa, die onder de naam Amilishly al twee boeken publiceerde over chibi/amigurumi poppen, brengt deze maand haar nieuwe boek Lace uit, met leuke patronen voor kantbreien. Tussen 11:00 en 16:00 kun je haar ontmoeten, je boek laten signeren en natuurlijk al haar mooie projecten bewonderen. Aan het eind van de middag zal zij de winnaars bekendmaken van de vlaggetjeswedstrijd, die tijdens de opening van de winkel van start is gegaan.

Wolproeverij en acties

De hele dag doorlopend is er een "wolproeverij", waarbij je verschillende wolletjes kunt "proeven" en direct met verschillende naalden kunt testen, onder het genot van een hapje en een drankje. Zo weet je meteen hoe een bepaald garen werkt en wat het resultaat is. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe garens van Durable en Scheepjes. De hele dag krijgt je 10% korting op Durable garens, krijg je bij iedere €25,- die je in de winkel besteed een leuke bol Happy Crafts katoen, bij besteding vanaf €45,- verpakken we je aankoop ook nog in de handige Happy Crafts tas. Bovendien maak je bij iedere aankoop kans op een leuk pakket van Lang Yarns!

Handwerken is voor iedereen

Tijdens corona zaten veel mensen thuis en is handwerken nog populairder geworden. Het ontspant, je maakt iets unieks en wat je zelf maakt is altijd mooier! Heb je zin om binnenkort weer met een nieuw handwerk project te starten? Dan kun je uiteraard altijd langs in de winkel voor persoonlijk advies. We hebben handige en unieke pakketten voor je samengesteld, zodat je eenvoudig kunt beginnen met handwerken, of je nou een gevorderde handwerker bent of voor het eerst een naald oppakt. Uiteraard kun je ook terecht voor alle materialen die je voor je project nodig hebt; een groot en kleurrijk assortiment garens en accessoires kleurt onze inrichting.

Happy Crafts: wat je zelf maakt is mooier

Happy Crafts, richt zich op iedereen die houdt van breien, borduren en haken én op diegene die wil beginnen met handwerken. In onze winkel in Zwolle vind je een uitgebreid assortiment brei-, borduur- en haakartikelen. Van de nieuwste patronen tot onze unieke brei- en haakpakketten en mooie cadeaus. Of je nu zelf graag een mooie trui breidt, een deken haakt of een kraamcadeau wilt borduren, wij hebben de juiste handwerkproducten in huis. Wij werken met de meest kwalitatieve topmerken als Durable, DMC, Schachenmayr, Clover, Knitpro, Lang Yarns en Scheepjes.

Inspirerende workshops

Ook op andere dagen organiseert Happy Crafts regelmatig in de winkel interactieve workshops en meet-and-greets met bekende mensen uit de handwerkwereld zoals blog(st)ers en auteurs. Tijdens deze evenementen leer je nieuwe technieken en worden tips & tricks uitgewisseld. De bijeenkomsten zijn een gezellig samenzijn met andere enthousiastelingen die graag handwerken.